Hoe kun je korting krijgen op kaartjes voor concerten en festivals?

Mag jij graag een concert of een festival bezoeken? Dan weet je waarschijnlijk als geen ander dat de toegangskaarten voor dergelijke feestjes behoorlijk duur kunnen zijn. Zeker wanneer het een groot festival of een optreden van een bekende coverband betreft. Je bent al snel enkele tientallen euro’s kwijt voor het toegangsbewijs en dan ben je alleen nog maar binnen. De kosten voor drinken en eventueel eten komen hier vervolgens nog overheen. Al met al kan het bezoeken van een festival of een optreden van een coverband dus behoorlijk duur zijn. Daarom is het natuurlijk nooit verkeerd om kaarten met korting te kunnen kopen. Wij vertellen je hieronder hoe jij korting kunt krijgen op kaarten voor concerten van coverbands en festivals.

Korting krijgen op het internet

Ben jij regelmatig actief op het internet? Dan is het je waarschijnlijk wel eens opgevallen dat je soms kortingen krijgt wanneer je online koopt. Dit geldt heel af en toe ook voor de aankoop van toegangskaarten voor concerten en festivals. Zeker wanneer jij er vroeg bij bent, wordt er vaak een leuke korting gegeven. Ook kan het zijn dat je een kortingscode ontvangt voor kaarten wanneer je bijvoorbeeld een speciaal product hebt aangeschaft. Dat is toch mooi meegenomen, niet?

Kaarten voor een uitverkocht optreden of festival kopen

Veel mensen bedenken op het laatste moment pas dat zij naar een optreden van een coverband of naar een festival willen. Regelmatig komt het dan voor dat de kaarten al lang en breed uitverkocht zijn. Een speurtocht op het internet levert vaak wel de nodige resultaten op. Als je geluk hebt, kun je een toegangsbewijs met forse korting bemachtigen. Let echter wel op waar je de kaarten koopt, want het kan zijn dat je opgelicht wordt. Zie jij toegangsbewijzen met extreme korting? Dan is de kans groot dat dit een oplichter betreft. Koop toegangskaarten bij voorkeur dan ook alleen via betrouwbare verkopers.

Kijk goed om je heen

Naast aanbiedingen en korting die je op het internet vindt, staan er ook regelmatig kortingscodes in advertenties in de lokale media. Speur deze bladen dan ook altijd goed af wanneer jij toegangskaarten voor het optreden van een coverband of voor een festival wilt kopen. Daarnaast staat er regelmatig korting op posters die opgehangen worden in de plaatsen waar het concert of festival plaatsvindt. Wanneer je een zo hoog mogelijke korting wilt op kaarten, moet je er echter wel vroeg bij zijn. Anders betaal je alsnog de hoofdprijs en dat is natuurlijk zonde.

Related Posts:

  • No Related Posts