Welke coverbands zijn populair in Nederland?

In Nederland zijn vandaag de dag tal van coverbands actief. Breng eens een bezoek aan een willekeurig festival of feest en de kans is groot dat hier een optreden is van een coverband. Een coverband speelt veelal muziek van andere zangers, zangeressen of groepen, maar dit is nooit helemaal hetzelfde. De muziek wordt namelijk in een compleet ander jasje gegoten, waardoor het bijzonder leuk is om naar optredens van coverbands te gaan. Op de homepage kon je al lezen dat NogNikz bijzonder populair is, maar welke coverbands zijn nog meer populair in Nederland?

Sesam

Deze band draait al jaren mee op het hoogste niveau. Waar veel coverbands zich richten op muziek van een aantal artiesten, is het repertoire van Sesam bijzonder uitgebreid. Zo spelen zijn onder andere Nederlandstalige muziek, nummers van jaren geleden, popmuziek en nummers van nu. Een optreden bijwonen van deze coverband gaat dan ook nooit vervelen

Coverband Lynx

Een andere coverband die veel speelt op feestjes en partijen is de coverband Lynx. De reden dat deze band zo populair is in Nederland, is dat zij relatief goedkoop zijn. Hun eigen speelplezier is namelijk het meest belangrijk en het draait niet alleen om het geld. De band bestaat al meer dan vijftien jaar en heeft al op heel wat planken van bekende Nederlandse podia gestaan.

Mag Het Wat Zachter

Wil jij een optreden van een coverband bezoeken die er keer op keer een feest van weet te maken? Dan moet je echt eens naar een concert van Mag Het Wat Zachter. Deze coverband weet namelijk overal een feestje te bouwen. Het maakt niet uit of er een klein of heel erg groot publiek aanwezig is.

Kaarten voor optreden coverband met korting kopen

De optredens van populaire coverbands zijn vaak binnen de kortste keren uitverkocht. Daarnaast kosten toegangskaarten ook nog eens behoorlijk wat geld. Wanneer je er vroeg bij bent, kun je meestal korting krijgen op de kaarten. De vroege vogels krijgen dan namelijk een kortingscode waarmee zij voor een gereduceerd tarief kaarten aan kunnen schaffen. Ook komt het geregeld voor dat je kortingen krijgt bij online kopen. Vind jij de prijs voor een concert van een coverband wat te hoog? Ga dan eens naar een evenement waar diverse coverbands tegen elkaar strijden. Op diverse locaties in Nederland worden dergelijke evenementen gehouden. Kaarten voor deze optredens zijn vaak een stuk goedkoper en regelmatig met korting te verkrijgen.

Related Posts:

  • No Related Posts